Ørenæsehalsklinikken Solrød Strand

Om klinikken

Klinikken udreder og behandler øre-næse-hals lidelser hos både voksne og børn. 

Klinikken har akutte tider alle hverdage. I tilfælde af, at dagens akutte tider er opbrugt, kan man kontakte egen læge. Praktiserende læger vil altid kunne få akuttid i klinikken, i tilfælde af at lidelsen kræver akut vurdering.


Covid-19 information

advarselstrekant.jpeg (300×275)

Patienter med almindelige forkølelses- og influenzasymptomer SKAL ringe til klinikken med henblik på en sundhedsfaglig vurdering, før de møder op til en aftalt tid.

For at minimere risiko for evt smittespredning anmoder vi om, at man så vidt muligt møder op alene, at børn kun ledsages af én forælder og man møder til tiden, højest 10 min før.

Alle personer med influenzasymptomer, forkølelse og feber, anses som mulige smittespredere. Dette gælder også for personer der ikke har været i risikoområder i udlandet eller har været i kontakt med personer smittet med Covid-19. Alle med influenzasymptomer, forkølelse og feber skal blive hjemme og undgå kontakt med andre mennesker indtil man er rask. Ved alvorlige symptomer med åndenød og væsentlig påvirket almentilstand skal man ringe til sin egen læge

Husk håndvask/håndsprit og mundbind ved ankomst til klinikken. Vi håber på forståelse og appellerer til at alle medvirker til at nedsætte smitterisikoen.