Velkommen

COVID-19:

Patienter med almindelige forkølelses- og influenzasymptomer SKAL ringe til klinikken med henblik på en sundhedsfaglig vurdering, før de møder op til en aftalt tid. 

Medbring maksimalt 1 pårørende i klinikken. 

Alle personer med influenzasymptomer, forkølelse og feber, anses som mulige smittespredere. Dette gælder også for personer der ikke har været i risikoområder i udlandet eller har været i kontakt med personer smittet med Covid-19. Alle med influenzasymptomer, forkølelse og feber skal blive hjemme og undgå kontakt med andre mennesker indtil man er rask. Ved alvorlige symptomer med åndenød og væsentlig påvirket almentilstand skal man ringe til sin egen læge

Lene har af helbredsmæssige årsager besluttet sig for at stoppe i Ørenæsehalsklikken. Lise Worsøe, der har været i klinikken fra 1.juni 2019, fortsætter alene i klinikken fremover.

Velkommen på hjemmesiden for Ørenæsehalsklinikken Solrød Strand

Her på siden kan du finde adresse og telefontider.

Adresse

Gyvelvej 2, 2680 Solrød Strand

Tlf.: 56 14 23 55 (se kontaktinformationer).

OM OS:

Lise Worsøe: Speciallæge i øre-, næse-, hals-sygdomme, PhD. Har mange års erfaring inden for hele specialet. Startede i ørenæsehalsklinikken den 1.juni 2019 efter en stilling på øre-, næse-, hals-afdelingen Nordsjællands Hospital Hillerød, og har før den tid bl.a. arbejdet på Sjællands Universitetshospital Køge.

Lene Munk-Nielsen: Det har været en svær beslutning, at sige farvel til ørenæsehalsklinikken i Solrød. Jeg har i lidt mere end 10 år altid været glad for at gå på arbejde, da jeg har været heldig at have gode, dygtige kolleger og samarbejdspartnere i området og har været taknemmelig for alle de søde patienter, der er kommet i klinikken. Jeg har også været heldig, at Lise ville komme og arbejde i Solrød, så jeg ved at alle patienterne vil være i de bedste hænder.

https://at.dk/tilsyn/efter-tilsynsbesoeget/viden-om/roed-gul-groen-og-kronesmiley/smiley-forside-soegeresultat/?&companyName=ørenæsehalsklinikken+&cvrNr=32272797&ddlBrancheGrupper=32944&ddlRegioner=1085&enhedsType=B